Storitve

OB-TEH, CNC obdelava kovin

V podjetju OB-TEH, CNC obdelava kovin, Tomaž Rupnik s.p. izvajamo obdelavo na sodobnih obdelovalnih strojih.
Največ izkušenj imamo na področju serijske obdelave aluminijastih odlitkov, katere tudi največ obdelujemo.

Struženje

Stružimo najrazličnejše izdelke; od aluminijastih odlitkov, odlitkov iz sive litine kot tudi izdelke iz paličja ali cevi.

Obdelujemo najrazličnejše materiale, kot so aluminij, jeklo, medenina, nerjaveče jeklo in umetne mase. Izdelujemo tudi prototipe.

Stružimo od posameznih kosov do serijskih naročil.

Vrtanje in rezkanje

Ena od stružnic je opremljena tudi z gnanimi orodji, kar nam omogoča vrtanje lukenj in vrezovanje navojev na obdelovancih.

Dodatno lahko vrezujemo navoje tudi na stebelnem vrtalnem stroju z večvretensko glavo.

Možno je rezkanje manjših in manj zahtevnih površin na obdelovancih.

Meritve

Vsi izdelki so pomerjeni po zahtevah kupca. Za ožje tolerance izvrtin pri serijski proizvodnji uporabljamo dvotočkovna elektronska merila za izvajanje meritev na delovnem mestu.

Za merjenje geometrijskih toleranc pa se uporablja napredni 3D merilni stroj. Meritve na 3D merilnem stroju lahko izvedemo tudi za zunanje naročnike.

Na izdelkih izvajamo tudi meritve hrapavosti.

Tradicija

Izkušnje

Inovativnost

Predanost

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberite več